organiccoffeebeans

ORGANIC

オーガニックへのこだわり

なぜ東京コーヒーはオーガニック珈琲しか販売していないのか
organic coffee tree

有機栽培・無農薬

近年オーガニックの野菜や果物をスーパーで見るようになりましたが、先進国の中では日本は、オーガニックブームに遅れています。他の国ではもっとお手軽にオーガニックの商材がより多く手に入ります。多くある農産物の中でも、コーヒー豆の栽培は、一番多く化学物質が使われていると言われています。世界的に認められている認証がなければ、どんなコーヒー豆でも「有機栽培」とは、うたえません。

市販の豆は、栽培プロセスにて、化学肥料を使用しているケースがあります。(合成石油系肥料等)私達の身体に悪影響をもたらすのは、もちろんの事、ファームの土地や近隣の土地までにも影響は及びます。また、以前ですと大手の会社は、数ヶ月かかる船旅を見据え、保存料を大量に使っていました。コーヒーにこの様な科学製品が使用されているのでは、あればコーヒーを飲んで、頭痛や吐き気を覚える人がいてもおかしくないですよね。

私たちは、オーガニックの豆は美味しいし、環境や人体への影響も考えると、農薬や保存料が使用されて栽培されている物に優れていると信じています。自信と誇りを持って新鮮なオーガニック コーヒーをお客様にお届けしています。

coffee cherries

Organic Coffee

It used to be common practice to use chemicals and pesticides during the cultivation process as well as after the harvest. Different types of petroleum-based synthetic fertilizers have been used all over the coffee belt. These chemicals not only pose a threat to our bodies but they have can have a negative impact on our environment. Not to mention that some companies also rely on preservatives after they roast their beans. Although the use of harmful products have decreased among coffee farmers in the past few decades, unless you source your green beans from a certified organic farm, you are not able to sell your coffee beans as organic. 


Our conclusion is that organic coffee is better for the body, farmers/workers, and the environment.


We at Tokyo have gone through the rigorous process of gaining knowledge and applying to be certified organic by the Japanese Agricultural Standard association. All of our coffee beans are high quality certified organic beans.



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